Sonera tarjoaa 97 % KAIKISTA SM-liigamatseista

Sonera URHOtv Total täyttää kotisi urheilun huippuhetkillä, suorina lähetyksinä!

  • SM-liigaa
  • Veikkausliigaa
  • Koripalloa
  • Lentopalloa

Yksinoikeudella Soneralta: Yli 440 suoraa SM-liigaottelua eli 97% kaikista peleistä, runkosarjasta pudotuspelien neljännesfinaaleihin ja osaan semifinaaleista. Tarjolla on lisäksi mm. yli 40 Veikkausliigaottelua kaudessa sekä 1-4 Vaahteraliigan, Korisliigan ja lentopallon Mestaruusliigan peliä viikossa.

Siirry tilaamaan
Tarjous: Yli 100 ottelua maksutta!

Katso tarjousehdot


Normaalihinnat

Kaapeli-TV- ja Koti TV -asiakkaille:
12 kk:n kestotilaajalle 19,95 €/kk
toistaiseksi voimassa oleva sopimus 24,95 €/kk

Lisätietoa

Missä Sonera URHOtv Total näkyy?

Sonera URHOtv Totalin kanavat ovat saatavilla jopa 1,6 miljoonaan kotitalouteen. Tarkista, oletko yksi heistä. Sonera URHOtv Totalin jokainen peli on kuin oman joukkueesi kotipeli. Älä siis tyydy värjöttelemään sateessa tai jonottamaan baarissa. Kutsu ystäväsi kotisohvasi A-katsomoon ja kannusta suosikkijoukkueesi voittoon!

Mitä näkyy?

Enemmän kuin paljon. Yli 440 suoraa SM-liigaottelua, yli 40 suoraa Veikkausliigan ottelua kaudessa ja 1-4 suoraa Vaahteraliigan, Korisliigan ja lentopallon Mestaruusliigan peliä viikossa. Sonera URHOtv Total näyttää siis samalla kuukausimaksulla jopa 5 kertaa enemmän lätkää kuin perus-URHOtv.

Tulospalvelu kännykässäsi

Huom! Tiesitkö, että reaaliaikaisen SM-liiga- ja Veikkausliigatulospalvelun sekä videoita löydät kännykälläsi osoitteesta total.sonera.fi. Voit seurata kännykälläsi ottelutilanteiden etenemistä livenä sekä katsella mm. edellisten otteluiden koosteita. Kokeile jo tänään!

SM-liiga

Eniten SM-liigaa suorana! Jopa 7 suoraa ottelua illassa. Valitse mitä ottelua katsot. Kaikki ottelut tallentuvat ohjelmakirjastoon automaattisesti, katso jälkeenpäin vaikka kaikki.

Sonera URHOtv Total tarjoaa SM-liigan pelit aina suorina runkosarjan alusta neljännesfinaaleihin. Kuka on tulevan kauden jäähykuningas ja kuka voittaa pistepörssin? Lisätietoja SM-liigasta, kuten otteluohjelman ja tulokset löydät SM-liigan sivuilta.

Veikkausliiga

Sonera URHOtv Total näyttää Suomen korkeimman sarjatason jalkapalloa suorana. Katso uutisia Veikkausliigan sivuilta.

Koti TV:ssä myös ohjelmakirjasto!

Sonera URHOtv Totalin ohjelmakirjastosta löydät otteluita ja ottelukoosteita, haastatteluja sekä extramateriaalia SM-liigasta, Veikkausliigasta, Korisliigasta sekä Lentisliigasta. Lisäksi ohjelmakirjastossa on F1-veneiden kisatallenteet.

Ohjelmakirjasto on maksuton Sonera URHOtv Totalin tilanneille Koti TV -asiakkaillemme. Ellet ole tilaaja, voit silti hankkia ohjelmakirjaston 30 päiväksi hintaan 4,90 €.

Näin tilaat:

Koti TV-asiakas

Soita myyntipalveluun 0800 133 133 (ma-pe 8-20, la 9-16.30)

Kaapeli-TV-asiakas

Lähetä viesti MAKSUTV  KAAPELIKORTTINUMERO TILAUSKOODI numeroon 18100 (0 €).

Kaapelikortin numerot peräkkäin ilman viivaa ja viimeistä numeroa.

Kanavapakettien tilauskoodit:

URHOtv Total: urho
URHOtv Total 12 kk: urho12

Voit tilata kanavapaketin myös lähimmältä kauppiaaltasi tai myyntipalvelustamme 0800 133 133 (ma–pe 8–20, la 9–16.30).


Eikö sinulla ole kaapelikorttia?

Tilataksesi Kaapeli-TV-kanavapaketteja sinulla tulee olla kaapelikortti.

Kuukausimaksuttomalla kaapelikortilla näet ilman lisämaksua YLE HD:n.

Kuukausimaksullisen (2,50 €/kk) kaapelikortin hintaan kuuluvat YLE HD:nlisäksi Eurosport, Travel Channel, kuukausittain vaihtuva Bonuskanavasekä lisäksi MTV3 HD ja Nelonen HD.

Tilaa kaapelikortti tekstiviestillä lähettämällä viesti KAAPELIKORTTI ETUNIMI SUKUNIMI OSOITTEESI numeroon 18100.

Voit tilata kaapelikortin myös lähimmältä kauppiaaltasi tai myyntipalvelustamme 0800 133 133 (ma–pe 8–20, la 9–16.30).

URHOtv:n jakelu keskeytyy 1.4.2014

[28.03.2014]

URHOtv haki talousvaikeuksien vuoksi yrityssaneeraukseen viime syksynä. Yhtiön taloudellinen tilanne on pysynyt heikkona ja se ei ole pystynyt kehittämään liiketoimintaansa kannattavaksi. Tämän vuoksi yhtiön saneerausprosessia on haettu keskeytettäväksi. Saneerauksen päättymisestä johtuen ja minimoidakseen eri alihankkijoilleen syntyvät kustannukset, URHOtv peruu toistaiseksi kaikki suunnitellut tuotannot sekä keskeyttää kanavan jakelun tiistaista 1.4. 2014 alkaen. Yhtiö pyrkii edelleen löytämään ratkaisuja toiminnan jatkamiseksi.
Lue lisää »

Vieläkö Kouvojen voittoputki kasvaa Tapiolassa?

[21.03.2014]

Seitsemän perättäistä ottelua voittanut Kouvot tulee haastamaan URHOtv:n lauantaisessa Korisliigan kamppailussa Tapiolan Honkaa Espooseen. Honkakin oli edellisessä tv-pelissä huima viikko sitten kaatamalla Katajan 19 pisteellä
Lue lisää »

Pohjanmaan häjyt vastakkain Lapualla URHOtv:llä

[19.03.2014]

Korisliigan Pohjanmaan edustajat Lapuan Korikobrat ja Kauhajoen Karhu ottavat keskiviikkona mittaa toisistaan URHOtv:n kameroiden surratessa. Viidennen sijansa Hongalle menettänyt Karhu hamuaa yhä parempiin pudotuspeliasemiin, kun taas Lapuan Korikobrille jokainen voitto on tärkeä kamppailussa kahdeksannesta sijasta.
Lue lisää »

LP Viesti ja OrPo naisten Mestaruusliigan finaaleihin URHOtv:llä

[17.03.2014]

Kevään ensimmäiset finaalit pyörähtävät URHOtv:llä käyntiin 26. maaliskuuta, kun Salon Viesti ja Oriveden Ponnistus aloittavat Suomen mestaruuden tavoittelun naisten lentopallossa.
Lue lisää »

URHOtv sisäänkirjautuminenOletko unohtanut salasanasi? Tilaa uusi salasana
Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen tästä linkistä