URHO Play

URHO Play on URHOtv:n webtv palvelu. URHO Play palvelun kautta voit seurata kaikkia URHOtv lähetyksiä ja paljon lisämateriaalia. Maksullisten sisältöjen katsomiseen tulee sinun rekisteröityä palvelun käyttäjäksi.

URHO Play palvelu on käytettävissä tietokoneen lisäksi myös muilla päätelaitteilla. Eri päätelaitteilla palveluun tulee kirjautua normaalisti samoilla tunnuksilla kuin netissäkin ja voit käyttää sarja- ja kausikorttejasi normaalisti kaikilla päätelaitteilla.

Yksittäisen ottelun ostaneet sekä sarja-tai kausikorttia käyttäneet katsojat voivat vaihtaa päätelaitetta halutessaan vaikka kesken lähetyksen. Voit aloittaa suoran lähetyksen seuraamisen vaikka kotimatkalla ja siirtya tietokoneelle tai television ääreen kun pääset kotiin!


Apple iPhone ja iPad

Nyt URHO Play palvelu on käytettävissä milloin ja missä vain! Pääset seuraamaan haluamaasi suoraa lähetystä vaikka mökiltä tai kotimatkalla bussissa!

URHO Play palvelu toimii normaalisti selaimella myös Apple iPhone ja iPad laitteilla. Tulemme optimoimaan palvelumme myös muille mobiilipäätelaitteille ilman Flash tukea.

Palvelu on normaalisti käytettävissä osoitteessa www.urhotv.fi. Palvelu vaatii vähintään 2mb yhteyden


URHO Play Sonyn tuotteilla

Sony tuo URHOtv:n olohuoneeseesi suorana lähetyksenä.

UrhoPlay on web tv-palvelu, jolla nautit otteluista helpommin ja miellyttävämmin kuin koskaan aikaisemmin. Sony Internet video- toiminnolla nautit suorista lähetyksistä suorana omalta televisioltasi!

Lisätietoja ja ohjeet palvelun käyttöönottoon löydät täältä: http://www.sony.fi/hub/urhoplay


URHO Play Samsungin tuotteilla

Samsung SmartTV tuo URHOtv:n olohuoneeseesi suorana lähetyksenä.

UrhoPlay on web tv-palvelu, jolla nautit otteluista helpommin ja miellyttävämmin kuin koskaan aikaisemmin. Samsung Smart HUB- toiminnolla nautit suorista lähetyksistä suorana omalta televisioltasi!
URHOtv:n jakelu keskeytyy 1.4.2014

[28.03.2014]

URHOtv haki talousvaikeuksien vuoksi yrityssaneeraukseen viime syksynä. Yhtiön taloudellinen tilanne on pysynyt heikkona ja se ei ole pystynyt kehittämään liiketoimintaansa kannattavaksi. Tämän vuoksi yhtiön saneerausprosessia on haettu keskeytettäväksi. Saneerauksen päättymisestä johtuen ja minimoidakseen eri alihankkijoilleen syntyvät kustannukset, URHOtv peruu toistaiseksi kaikki suunnitellut tuotannot sekä keskeyttää kanavan jakelun tiistaista 1.4. 2014 alkaen. Yhtiö pyrkii edelleen löytämään ratkaisuja toiminnan jatkamiseksi.
Lue lisää »

Vieläkö Kouvojen voittoputki kasvaa Tapiolassa?

[21.03.2014]

Seitsemän perättäistä ottelua voittanut Kouvot tulee haastamaan URHOtv:n lauantaisessa Korisliigan kamppailussa Tapiolan Honkaa Espooseen. Honkakin oli edellisessä tv-pelissä huima viikko sitten kaatamalla Katajan 19 pisteellä
Lue lisää »

Pohjanmaan häjyt vastakkain Lapualla URHOtv:llä

[19.03.2014]

Korisliigan Pohjanmaan edustajat Lapuan Korikobrat ja Kauhajoen Karhu ottavat keskiviikkona mittaa toisistaan URHOtv:n kameroiden surratessa. Viidennen sijansa Hongalle menettänyt Karhu hamuaa yhä parempiin pudotuspeliasemiin, kun taas Lapuan Korikobrille jokainen voitto on tärkeä kamppailussa kahdeksannesta sijasta.
Lue lisää »

LP Viesti ja OrPo naisten Mestaruusliigan finaaleihin URHOtv:llä

[17.03.2014]

Kevään ensimmäiset finaalit pyörähtävät URHOtv:llä käyntiin 26. maaliskuuta, kun Salon Viesti ja Oriveden Ponnistus aloittavat Suomen mestaruuden tavoittelun naisten lentopallossa.
Lue lisää »

URHOtv sisäänkirjautuminenOletko unohtanut salasanasi? Tilaa uusi salasana
Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen tästä linkistä