URHOtv » URHO kanavat

URHOtv

URHOtv on suomalaisiin huippu-urheilulajeihin panostava premium-maksu-tv-kanava. URHOtv:tä voi katsoa valtakunnallisesti antenni-, kaapeli- ja Soneran KotiTV IPTV verkossa ja URHO Play -palvelussa netissä globaalisti. Kanavalla on pitkäaikaiset sopimukset jääkiekon European Trophyn ja jalkapallon Veikkausliigan sekä koripallon ja lentopallon naisten ja miesten pääsarjojen tv-oikeuksista. Koripallossa ja lentopallossa kanavalla on lisäksi mediaoikeudet maajoukkueiden otteluihin. URHOtv:n tavoitteena on nimenomaan tuoda suomalaista huippu-urheilua suomalaisten tv-katsojien ulottuville. URHOtv:tä myyvät kaikki merkittävät antenni- ja kaapelioperaattorit.

Tilataksesi URHOtv:n antenni- ja kaapelitalouteen katso tarkemmat ohjeet ja operaattorisi yhteystiedot klikkaamalla tästä.

URHO Play

URHO Play on URHOtv:n webtv-palvelu. URHO Play -palvelun kautta voit seurata kaikkia URHOtv:n lähetyksiä ja paljon muuta. Yli 40 Veikkausliigaottelua kaudessa ja 1-4 Vaahteraliigan, Korisliigan ja lentopallon Mestaruusliigan peliä viikossa. URHO Playn kautta on mahdollista ostaa yksittäisiä otteluita sekä sarjakortteja. Lue lisää ».


Jääkiekon European Trophy


5 suoraa European Trophyn alkusarjan jääkiekko-ottelua ja 5 jälkilähetyksenä + finaaliturnaus

10 suoraa European Trophyn alkusarjan jääkiekko-ottelua + finaaliturnaus

Jalkapallon Veikkausliiga


1-3 suoraa Veikkausliigan jalkapallo-ottelua / kierros.

1-3 suoraa Veikkausliigan jalkapallo-ottelua / kierros.

Korisliiga


1-2 suoraa Korisliigan koripallo-ottelua / viikko
+ Kaikki finaalit.

1-2 suoraa Korisliigan koripallo-ottelua / viikko
+ Kaikki finaalit.

Lentopallon Mestaruusliiga


1 suora Mestaruusliigan lentopallo-ottelua / viikko
+ Kaikki miesten ja naisten finaalit.

1 suora Mestaruusliigan lentopallo-ottelua / viikko
+ Kaikki miesten ja naisten finaalit.

Vaahteraliiga


1 suora Vaahteraliigan amerikkalainen jalkapallo-ottelu / viikko
+ playoffit ja Vaahteramalja.

1 suora Vaahteraliigan amerikkalainen jalkapallo-ottelu / viikko
+ playoffit ja Vaahteramalja.

Lentopallon Maailmanliiga


Kaikki Suomen ottelut suorana tai jälkilähetyksinä.

Kaikki Suomen ottelut suorana.
 

URHOtv:n jakelu keskeytyy 1.4.2014

[28.03.2014]

URHOtv haki talousvaikeuksien vuoksi yrityssaneeraukseen viime syksynä. Yhtiön taloudellinen tilanne on pysynyt heikkona ja se ei ole pystynyt kehittämään liiketoimintaansa kannattavaksi. Tämän vuoksi yhtiön saneerausprosessia on haettu keskeytettäväksi. Saneerauksen päättymisestä johtuen ja minimoidakseen eri alihankkijoilleen syntyvät kustannukset, URHOtv peruu toistaiseksi kaikki suunnitellut tuotannot sekä keskeyttää kanavan jakelun tiistaista 1.4. 2014 alkaen. Yhtiö pyrkii edelleen löytämään ratkaisuja toiminnan jatkamiseksi.
Lue lisää »

Vieläkö Kouvojen voittoputki kasvaa Tapiolassa?

[21.03.2014]

Seitsemän perättäistä ottelua voittanut Kouvot tulee haastamaan URHOtv:n lauantaisessa Korisliigan kamppailussa Tapiolan Honkaa Espooseen. Honkakin oli edellisessä tv-pelissä huima viikko sitten kaatamalla Katajan 19 pisteellä
Lue lisää »

Pohjanmaan häjyt vastakkain Lapualla URHOtv:llä

[19.03.2014]

Korisliigan Pohjanmaan edustajat Lapuan Korikobrat ja Kauhajoen Karhu ottavat keskiviikkona mittaa toisistaan URHOtv:n kameroiden surratessa. Viidennen sijansa Hongalle menettänyt Karhu hamuaa yhä parempiin pudotuspeliasemiin, kun taas Lapuan Korikobrille jokainen voitto on tärkeä kamppailussa kahdeksannesta sijasta.
Lue lisää »

LP Viesti ja OrPo naisten Mestaruusliigan finaaleihin URHOtv:llä

[17.03.2014]

Kevään ensimmäiset finaalit pyörähtävät URHOtv:llä käyntiin 26. maaliskuuta, kun Salon Viesti ja Oriveden Ponnistus aloittavat Suomen mestaruuden tavoittelun naisten lentopallossa.
Lue lisää »

URHOtv sisäänkirjautuminenOletko unohtanut salasanasi? Tilaa uusi salasana
Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen tästä linkistä