URHOtv käyttöohjeet ja tietoa maksamisesta

Laitteisto:

Internet-yhteys:

Ohjeet URHO Play otteluiden ostamiseen ja katsomiseen

Nyt voit katsoa URHO Playn välityksellä valitsemaasi lähetystä. Sinä valitset minkä ottelun katsot!

Ottelun ostaminen tai koodin käyttäminen on helppoa:

Kirjaudu sisään palveluun. Jos et ole aiemmin Rekisteröiynyt URHOtv:n käyttäjäksi voit tehdä sen tästä.

Valitse haluamasi ottelu sivun ylälaidan, ohjelmaoppaan tai tulevat ottelut linkeistä.Valitse haluamasi maksuvaihtoehto "Osta kertalippu" linkistä.Huomioithan, että maksutavasta riippuen selain saattaa vaatia toimiakseen ponnahdusikkunoiden sallimisen urhotv.fi -palvelusta.Suoritettuasi maksun on katseluoikeus otteluun on aktivoitu käyttäjätiliisi ja pääset katsomaan kyseistä ottelua kun painamalla “Katso” tai videoikkunan play nappia.Voit myös käyttää koodia tai sarjalippuasi aktivoidaksesi katseluoikeuden. Valitse “Käytä koodia” ja syötä koodi tekstikenttään ja paina nuolta.

Lähetysten ja tallenteiden katsominen URHO Playn välityksellä vaatii rekisteröitymisen.

Jos olet rekisteröitynyt aikaisemmin, kirjaudu sisään tunnuksillasi.Sisäänkirjautumisessa käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana on valitsemasi salasana.

Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kohdasta Unohditko salasanasi?

Salasanan voit vaihtaa haluamaasi kirjauduttuasi sisään “Omat Tiedot” osiosta.

Asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa palvelemme sinua kaikissa URHOtv:tä koskevissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Yleisimpiin ongelmiin löydät vastauksen näiltä sivuilta. Ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluumme, suosittelemme tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin »

URHOtv:n asiakaspalvelu on avoinna
arkisin klo 8 - 21.30
lauantaisin klo 18 - 21.30
Asiakaspalvelun tavoitat numerossa 0290 011 220 tai sähköpostitse osoitteesta info@urhotv.fi
Asiakaspalvelun hinta on lankapuhelimesta soitettuna 8,21 senttiä puhelulta + 1,48 senttiä/min. Matkapuhelimesta soitettuna 8,28 senttiä + 16,56 senttiä/min. Jonotusaika on puheluteknisistä syistä maksullinen.

Tietoa maksutavoista:

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteillaMikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, URHOtv Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.Suomen Verkkomaksut Oy y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ape-Kukkaro
APE Paymentin maksuinnovaatio perustuu tietokoneesi ja selaimesi evästeiden (cookie) väliseen tunnistusteknologiaan. APE:lla maksaminen on yhtä helppoa kuin normaali selailu. Voit hyppiä sivustolta toisella ja maksaa sisällöstä yksittäisillä klikkauksilla ilman mitään rekisteröitymisiä tai muita kommervenkkeja. Kukkaro siirtyy automaattisesti mukanasi. Lisätietoja Ape-Kukkarosta löydät osoitteesta: https://apepayment.com/

URHO Play yleiset ennakkotiedot etämyynnistä

              

Tästä löydät etämyyntiä koskevan kuluttajansuojalain 6 luvun 6-16 §:ien edellyttämät yleiset ennakkotiedot, jotka kuluttajalle on annettava ennen etäsopimuksen tekemistä. Tuotekohtaiset hintatiedot ilmoitetaan tuotteiden yhteydessä.Etämyynnistä on kyse silloin, kun sopimus palvelusta tehdään etäviestintä käyttäen siten, että asiakas ei henkilökohtaisesti tapaa palvelujen tarjoajan edustajaa. Etämyynnistä ei ole kyse silloin, kun sopimus satunnaisesti tehdään asiakasta tapaamatta eikä silloin, kun asiointi verkko- tai puhelinpalvelussa liittyy jo olemassa olevaan sopimukseen.Ennakkotiedot, sopimusehdot ja asiakaspalvelu on saatavilla suomen kielellä. Ennakkotiedot annetaan Suomen lainsäädännön mukaisina. Etäsopimiseen ja -sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tiedot palvelun tarjoajasta:

  

URHOtv Oy
Korkeavuorenkatu 34
00130 Helsinki
Y-tunnus: 2256740-3
Pääsääntöinen asiointi tapahtuu URHO Play palvelun käyttöliittymän välityksellä.

Tuotteiden pääominaisuudet

 

URHO Play tuotteita ovat ”Pay-Per-View” sekä erilaiset sarja- ja yhdistelmä kortit (useamman ottelun kertaostokset). Tuotteiden hinnat vaihtelevat 12€ - 220€ välillä. Tuotteiden tarkat hintatiedot on ilmoitettu aina tuotteen yhteydessä.

Peruuttamisoikeus

 

URHO Play tuotteiden peruuttamisoikeus on rajoitettu kuluttajasuojalain 6 luvun 16§:n kohdan mukaisesti. URHO Play tuotteilla ei ole peruuttamisoikeutta tuotteen käyttöönoton jälkeen.

URHOtv sisäänkirjautuminenOletko unohtanut salasanasi? Tilaa uusi salasana
Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen tästä linkistä

URHOtv rekisteröinti

Rekisteröidy URHO Play palveluun

Rekiströityminen palveluun on maksutonta. Rekisteröidyttyäsi pääset nauttimaan koko URHO Play palvelun sisältötarjonnasta.Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena joten varmistathan että liität toimivan sähköpostiosoitteen rekisteröinnin yhteydessä. 

+esim:35840123456

 

Olen lukenut ja hyväksyn URHOtv.fi käyttöehdot
Annettuja tietoja saadaan käyttää tai luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.